Xian New Energy Battery Lab

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor onze customer' s wants&needs
China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfprofiel
 • Video
 • Beelden
Bedrijfdetails
Hoofdmarkt:Noord-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Oceanië
Handelstype:Fabrikant,Handelsmaatschappij
Brands:
Nr van Werknemers:200~300
Jaarlijkse Verkoop:15,000,000 USD-30,000,000 USD
Gevestigd jaar:2015
De uitvoerpc:60% - 70%
Gediende klanten:
Inleiding

China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfsprofiel 0

Shenzhen Acadie New Energy Co., Ltd.is een internationale handelaar gespecialiseerd op het gebied van nieuwe energie.Het bedrijf is opgericht in 2017 en is gevestigd in de innovatieve stad Shenzhen in China.Het bedrijf heeft twee bedrijfssegmenten.Een daarvan is de verkoop van laadpalen voor elektrische voertuigen.Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen EN Plus Tech Co., Ltd. (een dochteronderneming).De andere activiteiten zijn de ontwikkeling en verkoop van nieuwe energieopslagproducten en batterijtestapparatuur.Het R & D-centrum is gevestigd in Xi'an.De producten worden geproduceerd door opdrachtverwerking en de IMI Chengdu fabriek (SpeedTech) is de OEM.De producten zijn geëxporteerd naar meer dan tien landen.inclusief Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Israël, Turkije, Zuid-Korea, India, enz.

Xian Battery Lab.

Xi'an e-BTLA is een uitgebreide leverancier van oplossingen voor geautomatiseerde testen van nieuwe energievoertuigen en energieopslag in microgrid.Het bedrijf neemt actief deel aan de ontwikkeling van de industrie, versnelt de technologischeinnovatie op het gebied van energieinterconnectie, voldoet voortdurend aan de behoeften van de klant,Het is de bedoeling van de onderneming om de markt te verbeteren en zich te ontwikkelen tot een eersteklasbedrijf in de industrie om een win-win situatie van bedrijfswaarde en klantwaarde te bereiken.De producten worden op grote schaal toegepast in motorfabrieken en tankstations van nieuwe energievoertuigen, in productiebedrijven voor batterijen, in onderzoeks- en testinstellingen voor batterijen.gebruik van batterijrecyclingstappen en andere gebiedenIn 2022 overschreed de binnenlandse omzet de 60 miljoen yuan.

 

 

Missie: Het tijdperk van energie-intelligentie openen

Bedrijfsfilosofie: klantgericht, inspanningsgericht, kwaliteitsgericht en wetenschapgericht

Doelstelling: Wereldwijd toonaangevende leverancier van energie-internetinfrastructuur en -diensten

Geschiedenis

XI'AN SINY ENERGY POWER CO., LTD werd in 2015 opgericht als R&D-centrum van het bedrijf, gelegen in de hightech industriële ontwikkelingszone van Xi'an.

In 2016 werd de eerste generatie producten van het bedrijf uitgebracht.

In 2017 kreeg hij de steun van de Engelkring van de Chinese Academie van Wetenschappen.

In 2018 kreeg hij de PreA-financiering van de Chinese Academie van Wetenschappen.

In 2019 gaat de tweede generatie producten van het bedrijf in massaproductie.

In 2020 richtte het bedrijf een overzeese verkoopafdeling op om de exporthandel naar Europa en Noord-Amerika uit te voeren.de buitenlandse verkoopdienst werkte onafhankelijk en richtte Shenzhen Acadie New Energy Co. op.., LTD. (ANE), gespecialiseerd in de uitvoer en technische ondersteuning van de energieopslagproducten van het bedrijf.

In 2023 is het batterijlaboratorium van het bedrijf onafhankelijk geopereerd en is een nieuw energiebatterijlaboratorium van Xi'an opgericht.

Service

Xi'an e-BTLAis een uitgebreide leverancier van oplossingen voor geautomatiseerde testen van nieuwe energievoertuigen en energieopslag micro-Grid-gebaseerdop het nieuwe energievoertuigNa-serviceHet bedrijf neemt actief deel aan de ontwikkeling van de industrie, versnelt technologische innovatie op het gebied van energie-interconnectie, voldoet voortdurend aan de behoeften van de klant,en streeft ernaar om zichzelf te ontwikkelen tot een eersteklas onderneming in de industrie om een win-win situatie van ondernemingswaarde en klantwaarde te bereikenDe producten worden op grote schaal gebruikt in de belangrijkste motorfabrieken en tankstations van nieuwe energievoertuigen, batterijproductie-ondernemingen, batterijonderzoeks- en testinstellingen,gebruik van batterijrecyclingstappen en andere gebieden.

Ons team
 • Het bedrijf beschikt nu over een hoogwaardig elite-team, 100% bachelor of hoger, allemaal van bekende ondernemingen in de energiesector.
 • Onderzoek- en ontwikkelingspersoneel komt van Huawei, Emerson, TGOOD, en heeft meer dan 10 jaar ervaring met productontwikkeling.
 • Een onderzoeksteam van bachelor-, master- en doctoraatsstudenten.

 

 

 

Affiliated company

China Xian New Energy Battery Lab Bedrijfsprofiel 0

1.Shenzhen Acadie New Energy Co., Ltd.

2Xian New Energy Battery Lab.

3.Siny New Energy Co., Ltd.

 

 

 

 

 

 • Bedrijfdetails
Contacten
Contacten: Mr. David Wang
E-mail: davidwang@e-btla.com
Tel.: +86 13359254960
wechat: wangwei_xian
Contact nu
Post ons
Xian New Energy Battery Lab
davidwang@e-btla.com
86-133-5925-4960
Modern Enterprise Center, High-Tech Zone, Xi'an, provincie Shaanxi
Verlaat een Bericht
*E-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Bi-directionele AC-DC-omvormer Leverancier. Copyright © 2024 e-batterylab.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht