ANE bracht's werelds kleinste volume van 100KW bi-directionele AC/DC converter uit

2024-03-07

laatste bedrijfsnieuws over ANE bracht's werelds kleinste volume van 100KW bi-directionele AC/DC converter uit  0

Shenzhen Acadie New Energy Co., Ltd. is een op technologie gebaseerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van nieuwe energieapparatuur.Het bedrijf heeft onlangs's werelds kleinste 100 kW tweerichtings AC/DC-converter gelanceerd., de markt verstoord met zijn technologische trends en consumenten met schone energie voorzien.

 

De kernapparatuur van PCS is een bi-directionele AC/DC-omvormer voor energieopslag van 100 kW, ontworpen met modulaire technologie.Het toonaangevende besturingsalgoritme kan parallel met meerdere machines werken en heeft een reactieve vermogencompensatiefunctieDeze eigenschappen zorgen ervoor dat de omvormer uitstekende aanpassingsvermogen heeft voor het net en de belasting.

 

Ondanks de kleine afmetingen (~129*443*500 mm) is de tweerichtings AC/DC-omvormer uitgerust met lokale monitoring en remote dispatching-functies via het EMS-systeem.Dit ontwerp maakt een uitstekend energiebeheer mogelijk en zorgt tegelijkertijd voor de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeemHet onafhankelijke ontwerp van de luchtleiding betekent ook dat deze converter efficiënt kan werken in verschillende complexe toepassingsomgevingen.het aanbieden van eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor de energievraag aan gebruikers.

 

De nieuwe omvormer van Shenzhen Arcadi New Energy Co., Ltd. biedt de perfecte oplossing voor klanten die geïnteresseerd zijn in schone energie.Het modulaire ontwerp betekent dat het apparaat in verschillende omgevingen kan worden gebruikt, van industriële tot woonruimten.Bovendien zijn ze door hun efficiëntie en aanpassingsvermogen voor de belasting ideaal voor de opslag van energie in de sector van hernieuwbare energie.

 

Als een innovatief bedrijf, is Shenzhen Acadie New Energy Co., Ltd. toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van klanten.het bedrijf reageert op de grote vraag naar efficiëntere en milieuvriendelijker energieBovendien is het compact en makkelijk te installeren en in te zetten, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die naar schone energiebronnen wil overstappen.

 

Met de toenemende vraag van consumenten naar schone energie heeft Shenzhen Acadie zich ingespannen om geavanceerde technologieën te ontwikkelen en te leveren.De lancering van's werelds kleinste tweerichtings-AC/DC-omvormer van 100 kW bevestigt de toewijding van het bedrijf aan het bevorderen van schone energie door het leveren van innovatieve en efficiënte producten.

 

Samengevat heeft de laatste release van Shenzhen Acadie New Energy Co., Ltd. aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van hernieuwbare energie.modulair ontwerp en parallelle werking van meerdere machines, bidirectionele AC/DC-omvormers zijn ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde energieoplossingen.bedrijven en particulieren zullen helpen een duurzamere toekomst op te bouwenShenzhen Acadie New Energy Co., Ltd. biedt waardevolle bronnen voor degenen die de eerste stappen zetten naar een toekomst van schone energie.

Latest Company News
Post ons
Xian New Energy Battery Lab
davidwang@e-btla.com
86-133-5925-4960
Modern Enterprise Center, High-Tech Zone, Xi'an, provincie Shaanxi
Verlaat een Bericht
*E-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Bi-directionele AC-DC-omvormer Leverancier. Copyright © 2024 e-batterylab.com . Alle rechten voorbehoudena.